käyttäjätunnus    salasana    muista

Veikkausliigalle uusi toimitusjohtaja

Veikkausliiga on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Timo Marjamaan. Hän seuraa tehtävässä elokuussa eroanomuksensa ilmoittanutta Jan Waldenia. Marjamaa aloittaa tehtävässään marraskuun lopussa.


Marjamaa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän siirtyy Veikkausliigaan Sampo Pankista. Omalla peliurallaan Marjamaa edusti muun muassa Kuusysiä, FC Lahtea, FC Jokereita, AC Allianssia ja HJK:a. Suomen A-maajoukkueessa hän esiintyi seitsemässä maaottelussa ja iski yhden maalin.

Marjamaalla on selkeät näkemykset Veikkausliigan tulevaisuuden painopisteistä.

- Asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi kehitystyötä tulee keskittää seurojen aseman vahvistamiseen, jalkapallokulttuurin pitkäjänteiseen rakentamiseen ja jalkapallokentän toimivaan yhteistyöhön, Marjamaa linjasi.

- Olen erittäin sitoutunut tekemään työtä kotimaisen jalkapallon kehittymisen eteen. Jalkapallo on antanut elämääni valtavasti iloa, onnistumisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, ennen kaikkea sosiaalisen kanssakäymisen muodossa. Haluan tarjota saman ilon mahdollisimman monelle lajista kiinnostuneelle Veikkausliigan kautta, kertoo Marjamaa tunnelmistaan.(YLE Urheilu)

[ Takaisin ] [ Etusivu ]