käyttäjätunnus    salasana    muista

Viikingit ja JJK tasatulokseen

Viikingit ja JJK aloittivat taistelunsa ensi kauden liigapaikasta Vuosaaressa 1-1(0-0) tuloksella. Jännitysnäytelmän näki 3172 katsojaa. Maaleista vastasivat vieraiden Mikko Hyyrynen sekä tasoituksesta 83. minuutilla Hassan Sesay.


Tiukka vääntö vailla hienouksia

Ottelu oli tasaista vääntöä, eikä kumpikaan joukkue hakenut hienouksia saatika ottanut ylimääräisiä riskejä. Peli oli saada uuden luonteen 52. minuutilla, kun tunteet kuumenivat ja Mika Lahtinen sai suoran punaisen kortin.

Vieraat eivät tästä hämmentyneet vaan iskivät johtomaalin lähes heti perään. Jani Virtasen hyvästä noususta ja esityöstä pallon verkon perukoille iski Mikko Hyyrynen.

Viikingit hakivat tasoitusta, mutta kunnolla se ei pystynyt miesylivoimaansa käyttämään.

Tasoitus nähtiin kuitenkin kotiyleisön riemuksi 83. minuutilla, kun Hassan Sesay ohjasi Christoffer Nybergin kulman ohi Janne Korhosen JJK-maalilla.

- Nyt ollaan puoliajalla tässä otteluparissa ja tilanne on tasan. Saatiin tehtyä vierasmaali ja pystyttiin ihan hyvin pelaamaan myös vajaalla, totesi JJK-luotsi Kari Martonen ottelun tauottua.

Viikinkien valmentaja Toni Korkeakunnas harmitteli aavistuksen suojattiensa otteita, mutta oli tyytyväinen lopun kiriin

- Tulos ei ollut ideaalinen meille ja jäi sellainen fiilis, että olisimme ansainneet enemmän. Se viimeinen rohkeus ja uskallus meiltä jäi, mutta pääsimme kuitenkin tasoihin. Se loi meille uskoa, pohti Korkeakunnas.

Toinen osaottelu pelataan Jyväskylässä lauantaina klo 14.00 alkaen.(Palloliitto)
[ Takaisin ] [ Etusivu ]