käyttäjätunnus    salasana    muista

JJK kaatoi Viikingit liigakarsinnassa

JJK pelaa Veikkausliigassa myös kaudella 2011. Jyväskyläläiset kukistivat FC Viikingit liigakarsinnan toisessa osaottelussa lauantaina 2-0 ja säilyttivät liigapaikkansa näin yhteismaalein 3-1.


JJK:n vahva puolituntinen riitti

Kotijoukkue JJK lähti otteluun vahvasti ja avausmaali nähtiinkin jo kahdeksannella minuutilla, kun Jukka-Pekka Tuomanen laukoi pallon kulmapotkun jälkitilanteesta maaliin ja huudatti yli 3000-päistä kotiyleisöä. Heti maalin jälkeen Viikinkien maalilla nähtiin jälleen vaarallinen tilanne kulmapotkun jälkeen, mutta vuosaarelaisten pelastavana enkelinä oli Osmo Kleemola, joka pelasti tilanteen maaliviivalta.

31. minuutilla JJK siirtyi jo kahden maalin johtoon, Lasse Linjala otti Jani Virtasen keskityksen rinnallaan haltuun ja laukoi rangaistusalueen sisältä pallon yläkulmaan.

Hieman perään Viikingit sai hyvän mahdollisuuden kaventaa, kun ensimmäisessä osaottelussa maalinteossa onnistunut Hassan Sesay pääsi laukomaan Jussi Peterin keskityksestä, mutta JJK-vahti Mihaly Szerovay venytti pallon alakulmasta.

Heti toisen puoliajan alkuun JJK:n Tommi Kari pääsi kokeilemaan Luis Fernandon vireyttä, mutta brassivahti torjui Karin nostoyrityksen.

Toisessa päässä Szerovaylle sattui virhearviointi, kun hän yritti katkaista pitkää syöttöä ja Sesay pääsi väliin ja pääsi yrittämään nostoa kohti tyhjää maalia, mutta JJK-toppari Jarkko Okkonen selvitti tilanteen.

Toinen puoliaika sujui tasaisesti, eikä kumpikaan joukkue pystynyt luomaan huippuvaarallisia tilanteita. Viikinkien päävalmentaja Toni Korkeakunnas lisäsi hyökkäykseen lisävoimaa. Paras paikka siunaantui Eetu Kaipiolle, kun kuusi minuuttia oli ottelua pelaamatta. Kaipio pääsi laukomaan rangaistusalueelta. Szerovay onnistui torjumaan laukauksen vain osittain, eikä Eero Peltonen ehtinyt kunnolla jatkopalloon.


Kun enempää maaleja ei nähty, jatkaa JJK Veikkausliigassa yhteismaalein 3-1.(Palloliitto)
[ Takaisin ] [ Etusivu ]