käyttäjätunnus    salasana    muista

A-maajoukkue kokoontuu

Suomen A-maajoukkue kokoontuu maanantaina. San Marinoa vastaan päävalmentajana toimii Olli Huttunen. Kauan maajoukkuetoiminnassa mukana ollut ”Oka” toivoo yleisön tukea keskiviikon EM-karsintaotteluun San Marinoa vastaan.


"Kukaan ei tiedä Litmasen viimeisestä ottelusta"

Stuart Baxterin kakkosvalmentajana toiminut Olli Huttunen sai soiton Kimmo J. Lipposelta viime maanantai-iltana koskien tulevaa San Marino EM-karsintaottelua.

- Tilanne kävi nopeasti. Kaikki olettivat, että muutoksia San Marino otteluun ei tehdä. Maanantai-iltana minulle soitettiin. Kimmo J. Lipponen soitti ja kysyi, olenko valmis ottamaan vastuun, kertoo Huttunen.

- Minulla on sopimus Palloliiton kanssa, joten se on sekä kunnianosoitus että velvollisuuteni. Samana iltana juttelin myös Stuart Baxterin kanssa ja hän viestitti samaa asiaa. Hän antoi minulle täyden tukensa tietäen myös, että hänellä on aina ollut minun täysi tukeni.

”Oka” toivoo otteluun kotiyleisön tukea. Valmentaja vihjaa myös Suomen suurimman jalkapallolegenda Jari Litmasen mahdollisesta viimeisestä kotiottelusta.

- Emme tiedä milloin hän pelaa viimeisen kotimaaottelunsa. Olen keskustellut hänen kanssaan, mutta hän ei suunnitelmistaan kerro. Jalkapallofanina en kuitenkaan ottaisi sitä riskiä, että tämä saattaa olla Jarin viimeinen kotiottelu Olympiastadionilla ja jäisin pois.

Suomi kohtaa keskiviikkona 17.11. San Marinon Olympiastadionilla klo 18.30 alkaen.

- Tämä on pakko voittaa, ei ole vaihtoehtoja. Joukkueen täytyy suhtautua 100 prosenttisella keskittymisellä otteluun, ”Oka” naulaa.(Palloliitto)
[ Takaisin ] [ Etusivu ]