FutisForum.fi Forum Index FutisForum.fi
FutisForum // www.futisforum.fi // Alkuperäinen Soccernet.fi:n FutisForum jo vuodesta 1996!
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups    Ban PanelBan Panel   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Kanervan U21-maajoukkue Kyprokselle

 
Post new topic   Reply to topic    FutisForum.fi Forum Index -> Uutiset
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Yllapito2
Site Admin


Joined: 06 Apr 2002
Posts: 550

PostPosted: Fri Mar 16, 2007 12:59 pm    Post subject: Kanervan U21-maajoukkue Kyprokselle Reply with quote Ilmoita asiaton viesti

Markku Kanerva valitsi torstaina 17 Kyproksen leirille lähtevää alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaajaa. Mukana on kuusi uutta tulokasta. Leiri alkaa 22.3. ja huipentuu 27.3. pelattavaan maaotteluun isäntämaata vastaan.


Uusia kasvoja alle 21-vuotiaiden tasolla ovat Toni Kolehmainen, Tomi Petrescu, Tuomo Turunen, Mika Ojala, Tomi Maanoja sekä Robin Wikman. Etenkin Wikman on mielenkiintoinen nimi, sillä hän omaa myös Ruotsin kansalaisuuden eikä hän ole edustanut Suomea millään maajoukkuetasolla aiemmin.

- Robin Wikman joka pelaa Ruotsissa Landskrona BOIS:n riveissä. Hänellä on sekä Suomen että Ruotsin kansalaisuus. Hän on pelannut Landskronassa vakituisesti. Hänestä on ollut tieto jo pari vuotta ja nyt on kiva katsoa onko hänelle käyttöä 21-vuotiaissa. Vasenjalkainen ja hän pelaa vasempana pakkina, Kanerva valotti Wikmanin taustaa.

- Sitten joukkueessa on muutama nuorempi kaveri -88 syntyneistä eli Interin Mika Ojala sekä AZ Alkmaarin Toni Kolehmainen. Nähtäväksi jää kuinka nuoremmat pärjäävät ja ottavatko he paikkansa joukkueessa, pohti alle 21-vuotiaiden luotsi.


Kanervan joukkue valmistautuu kohti kesäkuussa alkavaa EM-karsintaa. Suomi pelaa samassa lohkossa Tanskan, Slovenian, Skotlannin ja Liettuan kanssa. Kovasta lohkosta huolimatta Kanerva uskoo Suomen mahdollisuuksiin.

- Lohko on hyvin mielenkiintoinen. Vältyimme onneksi eksoottisilta Itä-Euroopan reissuilta ja matkustaminen on suhteellisen vaivatonta. Lohkoon ei kuulu ”supermaita”, mutta kovia joukkueita toki kaikki ovat. Töitä saadaan tehdä, mutta uskon kuitenkin että jos meidän kohdalle osuu nappipäivä, niin voimme voittaa näistä kenet tahansa, Kanerva totesi luottavaisena.


(Palloliitto)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FutisForum.fi Forum Index -> Uutiset All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group